Centrul Medical IMAMED Calea Giulesti 41B

Centrul Medical IMAMED deschide o nouă locație!
Din 11 aprilie deschidem o nouă clinică, pe Calea Giulești nr. 41B, din dorința de a oferi pacienților noștri condiții ultramoderne și tehnică medicală de ultimă generație, la cele mai înalte standarde.

       

Pentru că IMAMED înțelege nevoile pacienților săi, am lansat un Centru Medical Multidisciplinar, ce oferă expertiză pentru specialitățile Radiologie-Imagistică Medicală, Cardiologie, Oncologie, Endocrinologie și Obstetrică-Ginecologie.
Ne străduim să atingem excelența în planul de diagnostic și tratament și să vă oferim totodată o experiență sigură, plăcută și confortabilă, alături de personalul prietenos și profesionist cu care v-am obișnuit.
Vă mulțumim pentru că ne alegeți pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră. Sunteți motivul pentru care ne aflăm aici și pentru pacienții noștri, am investit în aparatură de specialitate de ultimă generație:

REZONANȚĂ MAGNETICĂ: Siemens MAGNETOM Sempra 1.5 Tesla este o tehnologie de ultimă generație la nivel mondial. Oferă examinare excepțională a întregului corp, dar totodată oferă posibilitatea de realizare a unor examene specializate avansate, de exemplu include programe speciale pentru neurologie, oncologie sau examinarea cardiacă.

TOMOGRAFIE COMPUTERIZATĂ: Siemens SOMATOM go.Up (64 slices), CT de top, o tehnologie inovativă ce realizează imagini excepționale folosind în același timp doze minime de radiații.

MAMOGRAFIE DIGITALĂ 3D: Cu sistemul GE Senographe PRISTINA 3D pacientele nu mai trebuie să privească mamografia cu anxietate. Sistem revoluționar ce oferă o examinare comfortabilă pacientelor, reducând atât stresul psihic cât și cel fizic pe care îl are de obicei examinarea mamografică a sânilor, cu cea mai mică doză de radiații posibilă, prin tehnologia digitală cu tomosinteză.

ECOGRAFIE: IMAMED dispune de multiple aparate ultrasonografice: ecograf specializat pentru ultrasonografie transvaginală și monitorizarea sarcinii, ce deservește sectorul de OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE, ecograf cu program specializat dedicat cordului, ce deservește sectorul de CARDIOLOGIE, ecograf specializat pentru ultrasonografie abdominală, pentru sectorul de MEDICINĂ INTERNĂ, ecografie Doppler pentru vasele de sânge, ecografie TESTICULARĂ și de prostată, ecografie MAMARĂ și TIROIDIANĂ, ecografie MUSCULO-SCHELETALĂ.

CARDIOLOGIE: cele mai precise aparate de electrocardiografie (EKG) cu 12 canale, HOLTER EKG pentru monitorizare continuă 24 și 48 de ore, HOLTER de TENSIUNE pentru 24 de ore.

COLPOSCOPIE: pentru monitorizarea leziunilor colului uterin, alături de examinarea frotiului Babeș-Papanicolau și genotiparea virusului HPV.

RECOLTARE DE ANALIZE: analize de sânge complete (hemoleucogramă, coagulogramă, analize hormonale, imunologice, markeri infecțioși), analize de urină (sumar urinar, urocultură), secreție vaginală și cultură col uterin, examen citologic Babeș-Papanicolau, genotipare HPV, etc.

Alături de aparatura modernă vine competența medicilor care o utilizează, echipa IMAMED cu experiență vă oferă consultații de specialitate, pentru un diagnostic precoce și corect și tratament corespunzător pentru a va ajuta să vă bucurați de sănătate!

Programeaza-te!
close slider

Programati-va ONLINE sau sunati la 031 9913

Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED in maxim 24 de ore pentru a stabili detaliile programarii!