TIROIDA – Consult complet ENDOCRINOLOGIC – 200 RON

Centrul Medical IMAMED continua programele de preventie si control! Luna aceasta (octombrie 2018) va prezentam pachetul ENDOCRINOLOGIC pentru TIDOIDA : CONSULTATIE + ECOGRAFIE TIROIDIANA – 200 RON

Ce simptome pot fi asociate cu o afectiune endocrinologica? Oboseala, somnolenta, insomnia, cresterea in greutate si senzatia de foame sau sete excesiva, intoleranta la cald sau la rece, raguseala sau senzatia de ”nod in gat” si respiratia sau alimentarea dificila, scaderea in greutate inexplicabila, hipertensiune arteriala, palpitatii, anxietate, nervozitate, tulburari ale ciclului menstrual, infertilitatea, pierderea de sarcini, aparitia fracturilor la un impact minor (in menopauza), probleme de estetica (cresterea in exces a parului pe fata sau corp, acnee, transpiratie excesiva, caderea parului sau senzatia de ”par gras” continua).

In ce consta consultul endocrinologic?
Anamneza este o parte importanta a consultatiei (discutia cu pacientul). In urma prezentarii simptomelor care va supara, a examenului clinic general si a palparii glandei tiroide, medicul specialist va recomanda ce investigatii suplimentare sunt necesare pentru confirmarea diagnosticului suspicionat. Acestea pot fi reprezentate de ecografie (tiroida, ovare) sau analize de sange pentru evaluarea nivelului hormonilor (T3, T4, TSH, estrogen, progesteron, LH, FSH, prolactina etc).
La Centrul Medical IMAMED puteti efectua atat un control de rutina a sistemului endocrinologic, cat si monitorizarea evolutiei sau tratamentul unei patologii hormonale. Pe langa consultul medicului specialist endocrinolog, la noi in clinica se pot efectua si celelalte investigatii ce pot fi necesare, cum ar fi analize de sange, ecografii sau examen RMN sau computer tomograf (CT).

Bucura-te de sanatate!

PROGRAMEAZA-TE ACUM ONLINE !

Programeaza-te!
close slider

Programati-va ONLINE sau sunati la 031 9913

Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED in maxim 24 de ore pentru a stabili detaliile programarii!Programati-va ONLINE sau sunati la 031 9913

Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED in maxim 24 de ore pentru a stabili detaliile programarii!