Mastoza fibrochistica

Mastoza fibrochistica reprezinta o modificare benigna a glandei mamare, foarte frecvent intalnita, de aceea multi specialisti o poate considera un aspect normal. O mai putem gasi si sub denumirea de displazie fibrochistica a sanului, modificari fibrochistice, mastopatie fibrochistica si apare la aproximativ 60-70 % dintre femei.
Chisturile mamare au variate dimensiuni, acestea pot sa creasca sau pot sa scada, odata aparute nu mai dispar. Premenstrual, chisturile devin palpabile si dureroase, cresterea acestora fiind brusca.
De aceea, atat ecografia mamara, cat si mamografia indeparteaza suspiciunea si stabileste diagnosticul de chist cu fenomene inflamatorii.
Ecografia mamara este prima metoda de examinare a sanilor, in cazul femeilor sub 40 ani, cu ajutorul ultrasunetelor, pentru a detecta si diagnistica afectiunile acestora.
Este o tehnica nedureroasa, neiradianta, ofera informatii imagistice ce pot fi date pe loc, in timp real, sunt suportate bine de catre paciente, este mai putin costisitoare decat alte metode imagistice, clinica noastra promovand si programele de preventie si control, in acest sens.

In cadrul Centrului Medical IMAMED, Dr. Eddan Athir, medic specialist Radiologie si Imagistica medicala, efectueaza ecografii mamare, utilizand ecografe de ultima generatie, acoperind spectrul de ingrijire, screening si diagnostic, cat si monitorizarea si prescrierea de tratament sau analize sangvine in evolutia unei boli.

Pentru programari va rugam sa sunati la 0314119119 sau 0757119119!
PROGRAMEAZA-TE ACUM ONLINE
Bucura-te de sanatate!
Programeaza-te!
close slider

Programati-va ONLINE sau sunati la 031 9913

Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED in maxim 24 de ore pentru a stabili detaliile programarii!