Cardiologie

IMAMED te ajuta sa te bucuri de
sanatatea inimii tale!

Preveniti, tratati si monitorizati corect! Fa-ti un control cardiologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!
Mamografie Digitala 3D

270 RON
Program de preventie si control

Consultatie cardiologie + Ecografie cardiaca (Doppler) + EKG
 • Patologia cardiovasculara ramane cea mai importanta cauza de mortalitate in Europa, numarul de decese datorate acesteia fiind mai mare decat toate formele de cancer la un loc, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Patologia cardiovasculara ramane cea mai importanta cauza de mortalitate in  Europa, numarul de decese datorate acesteia fiind mai mare decat toate formele de cancer la un loc, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Totodata, determinand afectiuni cronice, reprezinta o cauza majora de dizabilitate si handicap, cu afectarea marcata a calitatii vietii pacientilor. Patologia cardiovasculara cuprinde atat boli ce afecteaza inima – tulburari de ritm sau de conducere, valvulopatii, insuficienta cardiaca, cardiopatii congenitale, cardiomiopatii sau tumori cardiace- cat si vasele de sangeboli coronariene – vasele de sange ce iriga muschiul cardiac – cardiopatia ischemica, infarctul miocardic, boli cerebrovasculare – boli ale vaselor ce iriga creierul – accidentul vascular, ateroscleroza, si bolile vaselor periferice – anevrisme, tromboze, arteriopatii, patologia venoasa.

Cu toate acestea, s-a demonstrat ca bolile cardiovasculare pot fi prevenite. OMS estimeaza ca un consult regulat la medicul cardiolog, alaturi de controlarea valorilor tensionale si ale colesterolului, asociate cu oprirea fumatului si reducerea obezitatii va duce la scaderea la mai mult de jumatate a incidentei bolilor cardiovasculare.

Pentru a va evalua cu acuratete starea de sanatate IMAMED dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international, alaturi de medici specialisti competenti cu experienta. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie si au software-uri profesionale de masurare si analiza, pentru a va putea oferi un diagnostic corect. 

Patologia cardiaca are o incidenta ingrijoratoare, la fiecare 2 secunde survine un deces ca rezultat al unei boli cardiovasculare, un atac de cord la fiecare 5 secunde si un atac cerebral la fiecare 6 secunde. 

Centrul Medical IMAMED va ajuta sa o preveniti sau sa o tratati si monitorizati corect. 
Fa-ti un control cardiologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!


Examinari si preturi

 • Consultatie170 RON
 • Control120 RON
 • Consultatie + ECG190 RON
 • Ecografie cardiaca190 RON
 • Holter ECG 24h220 RON
 • Holter ECG 48h350 RON
 • Holter TA170 RON
 • ECG cu interpretare70 RON
 • ECG fara interpretare30 RON
 • Referat medical special50 RON


MEDIC PRIMAR CARDIOLOGIE

Dr. Arlet AlinaMEDIC SPECIALIST CARDIOLOGIE

Dr. Dawood Aws Adnan
+ Bucura-te de sanatate

+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2021. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2021. Toate drepturile rezervate.