IMAMED Constanta – Fotoliul Emsella

Echipament Emsella
Trateaza fara operatie, cu hainele pe tine!

Dureri in timpul actului sexual? Pierderi de urina? Modificari dupa nastere? Foloseste Fotoliul Emsella pentru o viata intima mai buna. Aparatul Emsella realizeaza NEDUREROS pentru dumneavoastra 11.000 de contractii Kegel in doar 28 de minute, stand complet imbracata.
Fotoliul Emsella

Preturi reduse cu 20%
Examinari si preturi

  • Emsella200 Lei / sedinta
  • Sedinte complete (6 sedinte) – Consult ginecologie gratuit1200 Lei

PROGRAMEAZA-TE ACUM!


Fotoliul Emsella de la BTL este un dispozitiv medical non-invaziv care utilizează tehnologia de stimulare electromagnetică de înaltă intensitate (HIFEM) pentru a ajuta la întărirea mușchilor pelvieni. Acest tratament se adresează în special femeilor și bărbaților care suferă de incontinență urinară de stres, de urgență sau mixtă.

Procedura cu Emsella este neinvazivă, nedureroasă și nu necesită îmbrăcăminte specială. Pacientul stă pe fotoliu îmbrăcat, iar aparatul trimite undele electromagnetice către mușchii pelvieni, provocând contracții supramaximale. Aceste contracții ajută la întărirea și tonifierea mușchilor pelvieni, reducând astfel simptomele incontinenței.

Un tratament tipic cu Emsella durează aproximativ 30 de minute, iar o serie de tratamente (de obicei 6) este recomandată pentru a obține rezultate optime. Rezultatele variază în funcție de persoană și de severitatea problemei, dar 95% dintre pacienți remarcă o îmbunătățire semnificativă a simptomelor incontinenței după tratament.

Contraindicații și precauții
Există însă și unele situații în care tratamentul cu Emsella nu este indicat. Perioada gravidității, pe durata ciclului menstrual trebuie evitate. De asemenea, de acest tratament nu se pot bucura persoanele cu implanturi din metal (stimulatoare cardiac, sterilete din cupru etc.).

Incontinența urinară
Incontinența urinară reprezintă incapacitatea de a controla eliminarea urinei, ceea ce duce la scurgeri involuntare de urină. Aceasta este o problemă comună care afectează atât femeile, cât și bărbații, dar este mai frecventă la femei, în special după naștere și în timpul menopauzei.

Există mai multe tipuri de incontinență urinară:

Incontinența de stres: Apare atunci când presiunea asupra vezicii urinare crește din cauza unor activități precum râsul, strănutul, tusea, ridicarea unor greutăți sau exercițiile fizice. Această presiune provoacă scurgeri de urină.
Incontinența de urgență: Este caracterizată de o nevoie bruscă și imperioasă de a urina, care nu poate fi întotdeauna controlată. Poate fi cauzată de diverse probleme, inclusiv infecții ale tractului urinar, afecțiuni neurologice sau diabet.
Incontinența mixtă: Combinația dintre incontinența de stres și cea de urgență. Persoanele cu acest tip de incontinență experimentează ambele simptome.
Incontinența prin preaplin: Apare atunci când vezica urinară nu se golește complet în timpul urinării, ceea ce poate duce la scurgeri involuntare de urină.
Cauzele incontinenței urinare pot varia în funcție de tipul și circumstanțele individuale. Factori precum vârsta, sarcina, nașterea, menopauza, problemele de prostată, obezitatea, afecțiunile neurologice, anumite medicamente și alți factori pot contribui la dezvoltarea acestei probleme.

Tratamentul incontinenței urinare depinde de cauză, tip și severitate. Opțiunile de tratament includ modificări ale stilului de viață, exerciții pentru întărirea mușchilor pelvieni, medicamente, dispozitive medicale (de exemplu, fotoliul Emsella) sau intervenții chirurgicale.
+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.