Holter ECG

Excelenta in
Cardiologie !

Preveniti, tratati si monitorizati corect! Fa-ti un control cardiologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!
Holter ECG

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Holtere de ultima generatie
Examinari si preturi

  • Holter ECG 24h260 Lei
  • Holter ECG 48h390 Lei

Ce este dispozitivul Holter EKG?
Holterul EKG este un dispozitiv cu ajutorul căruia putem evalua activitatea electrică a inimii, în decursul a 24 / 48 de ore, timp în care pacientul desfășoară activitățile obișnuite de zi cu zi.
Dispozitivul înregistrează ritmul inimii cu ajutorul unor electrozi lipiți pe pieptul pacientului.

De ce trebuie să purtați un dispozitiv EKG?
Dispozitivul Holter EKG poate înregistra bătăile anormale ale inimii, anumite modificări care pot apărea în timpul episoadelor de dureri toracice cu caracter de angină. Este importantă monitorizarea activității inimii după un atac de cord sau după implantarea unui stimulator cardiac permanent.

Este dureroasă purtarea dispozitivului?
Electrozii vor fi atașați de pieptul pacientului, iar procedeul nu este dureros. La recomandarea medicului, dispozitivul medical poate fi purtat o perioadă mai lungă de timp.

Ce trebuie să facă pacientul cât poartă dispozitivul de monitorizare EKG?
Medicii recomandă pacienților să țină un jurnal cu activitățile zilnice, cât mai exact.
Dacă pe durata monitorizării, pacientul are anumite simptome, în special palpitaţii/ameţeli/durere toracică, dificultate în respiraţie, este important să noteze ora la care s-a produs acest eveniment. De asemenea, este important de precizat dacă a efectuat efort fizic, daca s-a enervat sau a efectuat o activitate care a putut produce acele simptome. Pe baza datelor cumulate, medical poate stabili un diagnostic cât mai corect.

Ce trebuie să evitați cât purtați dispozitivul?
Este indicat să vă feriți de magneți, zone de înaltă tensiune sau detectoare de metale, pentru a nu interfera cu dispozitivul.+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.