Cariere

Ne pasa de
OAMENI!


Anuntam ca incep interviurile pentru extinderea echipei!

Posturile libere sunt :

PR Manager: Postul este FULL TIME. Activitatea consta in promovarea imaginii clinicii în mediul online și offline, crearea și gestionarea campaniilor de publicitate și comunicare, organizarea de evenimente și activități de promovare, monitorizarea și analiza rezultatelor campaniilor, colaborarea cu echipa internă și partenerii externi pentru a dezvolta strategii de PR eficiente.

Asistent medical generalist: Postul este FULL TIME. Activitatea medicala consta in redactarea consulturilor efectuate de medici si a rezultatelor ecografice la calculator, asistarea medicului la actele medicale, recoltarea de analize de sange si ginecologice, montarea de holtere EKG si de tensiune, intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online, etc.

Asistent medical radiologie: Postul este FULL TIME. Activitatile se vor desfasura la rmn, computer tomograf, efectuarea mamografiilor precum si efectuarea osteodesitometriei (DEXA).

Receptie: Postul este FULL TIME. Activitatile de receptie vor consta in intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online (utilizam un soft propriu inovativ si simplu), raspunsul la mailurile pacientilor, etc.

Impreuna, ajutam pacientii nostri sa se bucure de sanatate!


DEPUNE CV+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.