Regulamente campanii


Campanii
ACTIVE:

„ Este mai usor sa PREVII decat sa tratezi! „

Perioada concurs: 5.11.2022 – 15.11.2022
Extragerea va avea loc pe data de 16.11.2022

Intr-un efort comun de a creste gradul de constientizare cu privire la cancerul de san, incepem o campanie impotriva Cancerului la San.
Examinarile precum ecografia de san si mamografia pot identifica cancerul chiar si in stadiile incipiente, cand este prea mic pentru a putea fi palpat. Aceste investigatii, efectuate la timp, iti pot salva viata.

Parcurge pasii de mai jos si poti castiga pentru tine sau o persoana draga o ecografie mamara sau o mamografie digitala (3D) cu tomosinteza:
💝 Follow paginii noastre de INSTAGRAM ( @imamed_romania )
💝 Eticheteaza 2 prietene (mai multe comentarii mai multe sanse de castig)

Premiile constau in 10 vouchere ce ofera o ecografie mamara doamnelor si domnisoarelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani si mamografie digitala (3D) cu tomosinteza pentru doamnele si domnisoarele cu varsta peste 40 de ani, in cadrul clinicilor IMAMED.

Detalii in regulament.

Click aici pentru a citi REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE.


Aici poți găsi toate regulamentele campaniilor în curs pe site-ul nostru, imamed.ro, sau din locațiile IMAMED din România, precum și o arhivă a tuturor campaniilor trecute. Toate informațiile despre produsele ce au făcut obiectul acestor campanii promoționale pot fi găsite în anexele aferente fiecărei campanii, ce pot fi accesate din pagina regulamentului fiecărei campanii în parte.

Orice întrebări legate de campaniile în curs sau trecute sau orice contestare avand ca obiect campaniile noastre promoționale poate fi depusă la adresa: IMAMED Bucuresti, Calea Giulesti 41B – București sau trimisă pe e-mail la adresa: contact@imamed.ro
+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.