IMAMED Constanta

Excelenta in
Obstetrica – Ginecologie

Preveniti, tratati si monitorizati corect! Fa-ti un control ginecologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!
Obstetrica - Ginecologie

320 Lei
Program de preventie si control

Consultatie ginecologica + Ecografie transvaginala
 • Consultatia ginecologica este un pas obligatoriu in existenta femeii. Consultatia ginecologica trebuie realizata o data pe an, in lipsa unor probleme speciale.

370 Lei
Program de preventie si control

Consultatie ginecologica + Ecografie transvaginala + Babes-Papanicolau
 • Se poate opta si pentru BABES-PAPANICOLAU in mediul lichid diferenta fiind de 60 de lei. Monitorizarea colului uterin este important sa se realizeze anual, prin examenul citologic Babes-Papanicolau.

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Examinari si preturi

 • Consultatie210 Lei
 • Control140 Lei
 • Ecografie transvaginala230 Lei
 • Biometrie fetala T1 (3D/4D)230 Lei
 • Biometrie fetala T2 (3D/4D)260 Lei
 • Biometrie fetala T3 (3D/4D)310 Lei
 • Biometrie fetala gemelara T1 (3D/4D)310 Lei
 • Biometrie fetala gemelara T2 (3D/4D)360 Lei
 • Biometrie fetala gemelara T3 (3D/4D)410 Lei
 • Colposcopie200 Lei
 • CTG (Monitor fetal – cardiotocograf)90 Lei
 • Montare sterilet250 Lei
 • Extragere sterilet200 Lei

Obstetrica – Ginecologia este o specialitatea chirugicala care se ocupa de sistemul reproductiv feminin. Ginecologia cuprinde conduita de diagnostic si tratament ce vizeaza femeia aflata inafara perioadei gestationale, iar Obstetrica este segmentul dedicat gravidutelor. Vizita la medicul ginecolog va insemna, in general, un examen al pelvisului, al sanilor, recoltarea testului Babes-Papanicolau si analiza secretiei, completate eventual de exemenul ecografic. Consultul ginecologic consta in primul rand in anamneza (discutia cu pacienta),cu privire la problemele ei de sanatate in general si la motivul prezentarii la medic in momentul de fata. In continuare, aceasta se schimba cu papucei si halat de unica folosinta,se examineaza sanii, apoi pacienta se aseaza pe masa ginecologica iar medicul efectueaza consultul si eventual recoltarea de analize. Aceasta procedura dureaza 3-4 minute si desi poate prezenta un usor disconfort, nu este dureroasa si este preferabil sa se realizeze la mijlocul perioadei menstruale. Inaintea vizitei la ginecolog, ce se poate completa cu recoltarea de analize genitale, este recomandat cu 48 ore inainte sa nu aiba loc contact sexual sau spalaturi intravaginale. Este recomandat sa aduceti cu dumneavoastra la vizita la medic orice alte rezultate ale consulturilor anterioare pe care le-ati realizat, analize de laborator sau investigatii imagistice.

Ginecologie. 
Consultatia ginecologica este un pas obligatoriu in existenta femeii. Consultatia ginecologica trebuie realizata o data pe an, in lipsa unor probleme speciale. In afara de acest consult anual, adresati-va medicului in urmatoarele conditii – scurgeri vaginale modificate, tulburari de ciclu menstrual, infertilitate, orice sangerare in perioada de menopauza, dureri pelvine, modificari la nivelul sanilor, aparitia unei secretii mamare, formatiuni dureroase sau nedureroase prezente la nivelul vulvei sau vaginului.
Monitorizarea colului uterin este important sa se realizeze anual, prin examenul citologic Babes-Papanicolau. In cazul in care medicul ginecolog considera necesar, la acesta se poate adauga examenul colposcopic al colului sau analiza de genotipare HPV. 
Screeningul cancerului mamar trebuie realizat anual, prin ecografie mamara bilaterala pana la varsta de 40 ani, iar mai apoi prin mamografie ce este completata de ecografie mamara deasemenea.

Obstetrica.
De la instalarea amenoreei (lipsa menstruatiei) si eventual efectuarea unui test de sarcina, al carui rezultat este pozitiv, se recomanda vizita la medicul specialist. Dupa confirmarea ecografica a sarcinii si consultul genital, acesta va va lua in evidenta si va va intocmi un plan de monitorizare personalizat al sarcinii. Acesta include programarea ecografiilor fetale, recomadarea de analize de sange, secretie vaginala, urina, testarea pentru diverse infectii ce pot afecta sanatatea bebelusului si controlul periodic pe perioada celor 9 luni. Sarcina este atat o perioada minunata din viata femeii cat si de neliniste, intrucat o fiinta fragila si vulnerabila se dezvolta si trebuie protejata. Specialistii IMAMED va vor ajuta sa faceti din aceasta experienta una placuta si va vor ajuta sa va bucurati de sanatate si pe perioada sarcinii.
+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.