IMAMED Constanta

Excelenta in
Endocrinologie!

Preveniti, tratati si monitorizati corect! Fa-ti un control endocrinologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!
Endocrinologie

280 Lei
Program de preventie si control

Consultatie endocrinologie + Ecografie tiroidiana
  • Tiroida este o glanda localizata la nivelul regiunii frontale a gatului, astfel incat este usor abordabila si ecografic. Stabilirea functionarii acesteia in limite normale se face atat prin examen ecografic cat si prin analiza hormonilor din sange.

PROGRAMEAZA-TE ACUM!


Examinari si preturi

  • Consultatie190 Lei
  • Control140 Lei
  • Ecografie tiroidiana210 Lei
  • Referat medical special50 Lei
  • Interpretare analize (efectuate in alta clinica)30 Lei

In ce consta consultul endocrinologic?
Anamneza este o parte importanta a consultatiei (discutia cu pacientul). In urma prezentarii simptomelor care va supara, a examenului clinic general si a palparii glandei tiroide, medicul specialist va recomanda ce investigatii suplimentare sunt necesare pentru confirmarea diagnosticului suspicionat. Acestea pot fi reprezentate de obicei de ecografie sau analize de sange.
Endocrinologia este ramura medicinii ce se ocupa cu studierea fiziologiei si patologiei hormonale, a organelor si a tesuturilor care produc hormonii si ofera tratamentul necesar in caz de diverse afectiuni ale sistemului endocrin.

Ce simptome pot fi asociate cu o afectiune endocrinologica?
Oboseala, somnolenta, insomnia, cresterea in greutate si senzatia de foame sau sete excesiva, intoleranta la cald sau la rece, raguseala sau senzatia de ”nod in gat” si respiratia sau alimentarea dificila, scaderea in greutate inexplicabila, hipertensiune arteriala, palpitatii, anxietate, nervozitate, tulburari ale ciclului menstrual, infertilitatea, pierderea de sarcini, aparitia fracturilor la un impact minor (in menopauza), probleme de estetica (cresterea in exces a parului pe fata sau corp, acnee, transpiratie excesiva, caderea parului sau senzatia de ”par gras” continua)

Care sunt cele mai frecvente afectiuni endocrinologice? :
Afectiunile glandei tiroide (hipotiroidia, hipertiroidia, tiroidita auto-imuna si gusa), Diabetul, Tulburarile de comportament alimentar, Sindromul ovarelor micropolichistice, infertilitatea de cauza endocrinologica, dereglari ale ciclului menstrual (ciclu menstrual prea lung, prea scurt, amenoreea), diagnosticul si tratamentul simptomelor asociate menopauzei (sunt afectiuni endocrinologice ce vor fi evaluate impreuna cu medicul specialist ginecolog), Osteoporoza, etc.
+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.