Holter TA

Excelenta in
Cardiologie !

Preveniti, tratati si monitorizati corect! Fa-ti un control cardiologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!
Holter TA

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Holtere de ultima generatie
Examinari si preturi

  • Holter TA210 Lei

Ce este Holter TA?
Holterul TA este un dispozitiv medical care monitorizează valorile tensiunii arteriale la anumite intervale de timp ( în timpul zilei – la fiecare 30 min; iar în timpul nopţii – la interval de 60 min). Dispozitivul pe care pacientul îl poartă timp de 24 de ore constă într-o manșetă care se atașează pe unul dintre brațe. Manșeta este ataşată de aparatul Holter printr-un furtunaş de cauciuc, pe care pacientul îl poartă în jurul taliei sau în jurul gâtului. Dispozitivul Holter are dimensiunea unui telefon mobil și este ușor de purtat pe tot parcursul zilei, fără a incomoda.

De ce este importantă monitorizarea tensiunii arteriale?
Monitorizarea valorilor tensiunii arteriale este importantă atât la pacientul aflat pe tratament antihipertensiv pentru evaluarea eficacităţii tratamentului, cât şi pentru a diagnostica corect hipertensiunea arterială la anumite categorii de pacienţi. Dispozitivul Holter îl ajută pe medic să pună un diagnostic corect, bazat pe datele strânse în timp ce pacientul a fost evaluat prin holter. Tensiunea crescută pe care medicul o poate descoperi la un control de rutină poate fi pusă pe seama prezenței pacientului în cabinet ( asa numita „ Hipertensiunea de halat alb”), așa că datele cumulate în urma monitorizării prin Holter TA, oferă o viziune mai clară asupra profilului pacientului.

Cât timp poartă pacientul dispozitivul Holter TA?
În funcție de recomandarea medicului, dispozitivul trebuie purtat minimum 24 ore, maximum 72 de ore.

Este dureroasă purtarea dispozitivului?
Nu, monitorizarea prin Holter TA (tensiune) nu este o investigaţie dureroasă. La recomandarea medicului, dispozitivul medical poate fi purtat o perioadă mai lungă de timp.+ Bucura-te de sanatate+ Bucura-te de sanatate


Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.Copyright IMAMED 2015 – 2024. Toate drepturile rezervate.